Bunătăți și cadouri pentru toată familia, la ”Târgul Cetății” din Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3317 Vizualizări

Bunătăți și cadouri pentru toată familia, la ”Târgul Cetății” din Târgu Mureș

Prima ediție din această vară a Târgului Cetății va avea loc în perioada 14-16 iunie.

Peste 60 de producători de bunătăți și mic artizanat își așteaptă, timp de trei zile, clienții pe Bulevardul Cetății din Târgu Mureș. Pâine, brânzeturi, legume și fructe proaspete, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, dulciuri, prăjituri, conserve, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, vinuri, sunt doar câteva din bunătățile pe care cei care vin la târgi le pot bifa pe lista de cumpărături.

”Și pentru că a venit vara avem și accesorii perfecte pentru ținutele de sezon: bijuterii, curele, genți, ii, dar și cosmetice naturale si articole vestimentare. Nu i-am uitat nici pe cei mici, și pentru că iunie e luna lor, și suntem în prag de vacanță, expozanții pregătesc pentru ei hăinițe de vară, jocuri și jucării lucrate manual, cărți dar și bunătăți dulci: ciocolată de casă, kurtoș, prajituri, sucuri și multe alte bunătăți. Majoritatea producătorilor și artizanilor sunt mureșeni, dar, pentru ca oferta să fie cât mai bogată, doritorii pot găsi și produse din Harghita, Covasna, Bistrița, Sibiu și Cluj”, a informat Cristina Manoilă, event manager.

Programul târgului este următorul: vineri, între orele 12.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 20.00.

”Și în acest an, Târgul Cetății își propune să sprijine și să promoveze artizanii și producătorii locali autentici și să încurajeze consumul de produse alimentare locale. Târgul Cetății este organizat de Asociația Mercur Creativ”, a conchis Cristina Manoilă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!