Când se deschid bazinele de la Complexul Weekend? Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5090 Vizualizări

Când se deschid bazinele de la Complexul Weekend?

Reorganizările administrative de la Complexul Weekend și problemele birocratice legate de unificarea complexului cu Cetatea Medievală Târgu Mureș, amână deschiderea bazinelor pentru public. Potrivit echipei administrative a complexului, pentru a putea reporni activitatea mai trebuie realizate o serie de proceduri birocratice, deschiderea oficială a bazinelor fiind preconizată în aproximativ o lună.

Datorită faptului că târgumureșenii doresc să știe când se deschide Complexul Weekend Târgu Mureș, datorită reorganizării prin preluarea Direcției Complexului de Agrement Weekend, ca urmare a desființării acestei Direcții, schimbării denumirii Centrului de Cultură și Artă în Centrul de Cultură, Artă și Agrement Târgu Mureș și modificarea corespunzătoare a structurii organizatorice, cu toate modificările implicate (HCL nr. 50 din 29 februarie 2024), activitatea de reorganizare a instituției nou create nu este încă finalizată, existând aspecte care necesită clarificări”, se arată pe pagina de Facebook a Complexului Weekend Târgu Mureș.

Un alt motiv pentru care se amână deschiderea bazinelor este temperatura scăzută a apei.

Totodată, dorim să vă aducem la cunoștință că ploile și temperaturile relativ scăzute înregistrate în acest an până în prezent nu au dus la crearea condițiilor optime pentru deschiderea Complexului. Astfel, conform HCL nr. Nr. 51 din 29 februarie 2024: Tarifele de intrare se percep după ziua în care temperatura apei din bazinele externe depășește 20°C”, explică administrația bazinelor.

Administratorii complexului au menționat că atunci când toate condițiile vor fi îndeplinite, vor anunța publicului data deschiderii oficiale a bazinelor.

Facem tot posibilul și depunem toate eforturile să redeschidem cât mai curând Complexul Weekend, în condiții optime și respectând procedurile de lucru, condițiile de siguranță și utilizare, dar și în conformitate cu prevederile legale. Când toate aceste condiții vor fi îndeplinite, vom anunța publicului data deschiderii oficiale a Complexului Weekend prin toate canalele noastre de comunicare, precum și prin publicare în mass-media locală. Ne pare rău pentru disconfortul creat.  Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au mai fost informațiile transmise de administrația complexului.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE