Ultimul clopoțel, la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 610 Vizualizări

Ultimul clopoțel, la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu”

A sunat ultimul clopoțel pentru absolvenții claselor a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic “Ion Vlasiu” din Târgu Mureș joi, 6 iunie.

La festivitatea de absolvire au participat profesorii care i-au îndrumat pe elevi, de- a lungul celor patru ani de liceu, părinții, familiile și apropiații acestora. Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a a fost organizată în frumoasa și generoasa curte a liceului.

În cadrul acestui frumos eveniment au luat cuvântul preotul ortodox Bărăian Eugen de la parohia ortodoxă din Sângeorgiu de Mureș, preotul reformat Szabo Laszlo de la parohia din cartierul 7 Noiembrie din Târgu Mureș, directoarea instituției de învățământ, prof. Săndulescu Ramona, doamna inspector școlar Urzică Liliana, reprezentantă a ISJ Mureș, domnul prof. dr. Nicușan Constantin, domnul inspector Răileanu Alexandru, reprezentantul Poliției – Departamentul Siguranță Școlară, precum și diriginții claselor terminale care au adresat tinerilor absolvenți frumoase îndemnuri și cuvinte laudative, premiindu-i pe cei mai merituoși elevi pentru performanțe școlare pe care aceștia le-au obținut de-a lungul celor patru ani de liceu la învățătură, precum și la diverse concursuri și olimpiade școlare.

De asemenea, din partea Inspectoratului Școlar Județean au fost înmânate celor doi șefi de promoție, Anuriev Alexandru, din clasa a XII-a A – secția română și Szocs Dorottya din clasa a XII-a B, secția maghiară, diploma de onoare Exemplarium, ca semn al prețuirii eforturilor pe care cei doi elevi le-au depus, de-a lungul celor patru ani de liceu. A urmat momentul emoționant al predării cheii simbolice a liceului, elevilor claselor a XI-a, discursurile șefilor de promoție, discursurile emoționante ale generației mai mici, iar finalul tradițional a constat în desprinderea baloanelor cu heliu, moment mult așteptat de tinerii absolvenți, care apoi s-au îmbrățișat cu multă bucurie și emoție.

Prof. Nora NIȚĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE