Scrisoare de mulțumire pentru profesori Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1211 Vizualizări

Scrisoare de mulțumire pentru profesori

S-au împlinit 37 de ani de când într-o frumoasă zi de vară deveneam  absolvent al Liceului Industrial Nr. 2 din Târgu Mureș.

Erau atunci alături de noi părinții,dragii noștri profesori, prieteni, rude. Astăzi din păcate mulți dintre ei nu mai sunt printre noi. Am crezut că cu trecerea timpului am devenit mai dur, mai rece. Odată cu începerea festivității însă, sentimentele, m-au copleșit, m-am simțit din nou liceanul de odinioară, în școala în care am fost protejat, îndrumat și chiar iubit. Am realizat că liceul meu, de la femeile de serviciu, la profesori și până la director, a rămas același agregat bun care ne dăruiește cunoștinte și aptitudini, ne învață să fim oameni, creează caractere și conștiințe. Am realizat că profesorii de astăzi nu sunt cu nimic mai prejos decât cei de ieri. În ciuda schimbărilor dramatice prin care a trecut și trece învățământul românesc, profesorii sunt și astăzi  tenace, serioși, atenți, dedicati, la fel de protectori. De aceea, în numele meu și al colegilor de la Școala de Maiștri țin să mulțumesc întregului corp didactic al liceului, pentru ținuta si nivelul ridicat  al educației din liceu. Tin să mulțumesc dragelor noastre profesoare Sita Denisa, Ciulea Adela, Avram Doinița, Milu Liliana, Nistor Simona, Stoica Ioana Niță Nora, domnului profesor Toth Laszlo și domnului maistru Boza Petru, pentru atenția, răbdarea și dragostea cu care ne-ați  înconjurat și îndrumat.

Nu în ultimul rând, țin să mulțumesc conducerii liceului, acelora a căror muncă și răspundere sunt mai puțin vizibile dar  făra de care o zi ca cea de astăzi poate că n-ar fi existat. Încă odată dragi profesori, vă mulțumesc!

Grigore MOLDOVEANU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE