Străzi din Deda, modernizate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 409 Vizualizări

Străzi din Deda, modernizate

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în comuna Deda, județul Mureș”, propus a fi realizat în comuna Deda, satele Deda, Filea, Bistra Mureșului și Pietriș, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului pentru Decizia etapei de încadrare, document făcut public în data de 14 iunie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Deda și prevede ”modernizarea unor străzi din localităţile Deda, Filea, Bistra Mureșului, Pietriș, pe o lungime totală de 3.500 de metri.”

”Sistemul rutier pentru suprafaţa carosabilă va cuprinde: strat de fundaţie de balast, strat de piatră spartă, strat de legătură din beton asfaltic, strat de uzură din beton asfaltic. Sistemul rutier pentru acostamente va consta din piatră spartă. Se vor amenaja drumurile laterale pe o lungime de minim 25 de metri cu același sistem rutier aplicat pe drumul principal cu care se intersectează”, se menționează în document.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE