Vasile Vereș (Crăiești): ”O să încercăm să nu vă dezamăgim” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 598 Vizualizări

Vasile Vereș (Crăiești): ”O să încercăm să nu vă dezamăgim”

Primarul liberal al comunei Crăiești, Vasile Vereș, a fost reales pentru cel de-al șaselea mandat, la alegerile locale din data de 9 iunie.

Conform datelor furnizate de către Autoritatea Electorală Permanentă, cele 484 de voturi valabile au fost repartizate astfel: Vasile Vereș 90,08% (PNL, 436 de voturi) și Lenuța Cucuiet 9,91% (AUR, 48 de voturi).

”Stimați locuitori ai comunei Crăiești, vă mulțumesc, în primul rând, pentru prezența dumneavoastră la vot cu ocazia alegerilor locale și a celor europarlamentare din data de 9 iunie 2024! Vă mulțumesc, în mod special, pentru votul de încredere acordat în procent de peste 90% ca primar și de peste 70% pe celelalte buletine de vot! Acest vot al dumneavoastră ne obligă să fim mai atenți la problemele comunității noastre, atât pe mine, cât și pe actualul și noul Consiliu Local al comunei Crăiești și promit că o să încercăm să nu vă dezamăgim!”, a transmis Vasile Vereș.

Totodată, edilul șef al comunei Crăiești a menționat câteva din principalele proiecte care vizează dezvoltarea localității care are în componență satele Crăiești, Lefaia, Milășel și Nima Milășelului: ”După o muncă de peste doi ani și jumătate a întreg colectivului Primăriei Comunei Crăiești, astăzi avem contracte de finanțare semnate de peste 13 milioane lei noi, din care 10 milioane cu contractul de execuție al lucrărilor semnat. Acesta cuprinde modernizarea drumurilor de interes local (asfaltare), actualmente lucrându-se pe DC 151 din localitatea Lefaia, după care se va continua cu celelalte străzi principale aparținătoare comunei noastre, termenul final de execuție fiind primăvara anului viitor. Proiectele privind reabilitarea Școlii Gimnaziale din localitatea Crăiești, a Căminului cultural din localitatea Milășel și proiectul TIC, care va cuprinde printre altele plata taxelor și impozitelor online, având ca termen de execuție anul 2026, se află în faza de pregătire a licitațiilor. De asemenea, avem în derulare pietruirea de drumuri pe toate cele trei localități aparținătoare comunei noastre. Cu siguranță că nu ne vom opri aici, probleme au fost și vor fi tot timpul, rămâne doar să găsim modalitățile corecte de rezolvare a acestora. Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată, Dumnezeu să vă dea sănătate și putere de muncă tuturor, iar nouă minte și înțelepciune să putem duce la îndeplinire tot ceea ce ne-am propus pentru binele comunității noastre! Doamne ajută!”.

Pentru accederea în noul Consiliul Local au concurat patru formațiuni politice: PNL (71,1%, 342 de voturi, 6 mandate), PSD (13,72%, 66 de voturi, un mandat, AUR (8,31%, 40 de voturi, un mandat) și PMP (6,86%, 33 de voturi, un mandat).

(A.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE