Zilele Aberdeen Angus, la a treia ediție în județul Mureș. Vezi programul evenimentului Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1310 Vizualizări

Zilele Aberdeen Angus, la a treia ediție în județul Mureș. Vezi programul evenimentului

Un eveniment important, având ca temă rasa de vaci de carne Angus, ajunsă la a treia ediție, va avea loc și anul acesta în județul Mureș. „Zilele Aberdeen Angus” se vor desfășura în perioada 21-22 iunie, fiind organizate de Asociația Aberdeen Angus România.

Cea de-a treia ediție a sărbătorii rasei Angus din România va avea loc anul acesta în perioada 21-22 iunie în județul Mureș, așa cum a fost anunțat pe pagina de Facebook a Asociației Aberdeen Angus România. Vizitatorii vor putea să descopere multe surprize, de la prezentări de tehnologii inovative și sustenabile în domeniul zootehniei, până la licitații de tauri Aberdeen Angus, potrivit agrointel.ro.

Zilele Aberdeen Angus 2024, programul evenimentelor

Programul ediției cu numărul trei, va include o varietate de activități, unele dedicate exclusiv membrilor Asociației Aberdeen Angus România, iar altele deschise publicului larg, după cum urmează:

Ziua 1, vineri – 21 iunie

  • De la ora 10:00 se va desfășura Adunarea Generală a Asociației Aberdeen Angus România (destinată doar membrilor asociației);

Adresa: Ferma de colectare Aberdeen Angus, localitatea Fântânele, str. Bordoșiu, nr. 2, județul Mureș. (GPS- Ferma de colectare Aberdeen Angus).

  • Prezentări tehnologii inovatoare și sustenabile în zootehnie;
  • Licitație taurine Aberdeen Angus.

Ziua 2, sâmbătă – 22 iunie

  • În cea de-a doua zi a evenimentului vizitatorii vor putea luat parte la două showuri gastronomice de marcă. Primul show va fi demonstrativ măcelăresc, tranșare carcase Aberdeen Angus, iar al doilea va fi unul gastronomic cu carne de vită Aberdeen Angus;

Adresa: Black Angus Farm localitatea Măgherani, nr. 470A, județul Mureș.

Licitația de tauri Aberdeen Angus

Un punct de atracție major al evenimentului va fi licitația de taurine Aberdeen Angus, unde fermierii vor avea ocazia să achiziționeze animale de mare valoare. „Vă așteptăm la Zilele Aberdeen Angus în România, ediția a-III-a. Acest eveniment nu se adresează doar membrilor asociației, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare”, a transmis asociația pe rețelele de socializare.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Daniel Buda

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE