Campionatul European de Fotbal, difuzat live în curtea Cetății Medievale Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 623 Vizualizări

Campionatul European de Fotbal, difuzat live în curtea Cetății Medievale Târgu Mureș

Campionatul European de Fotbal din 2024 este un eveniment mult așteptat de toți pasionații acestui sport, iar anul acesta, bucuria este și mai mare pentru că România este printre echipele participante. Aceasta este o ocazie extraordinară de a celebra fotbalul alături de alți suporteri înflăcărați, uniți de dragostea pentru acest sport popular în întreaga lume.

Participarea României la turneu aduce un val de entuziasm și mândrie națională. Fiecare meci al echipei noastre este urmărit cu sufletul la gură, sperând la performanțe remarcabile și momente de neuitat. Este un prilej de a ne strânge în jurul televizoarelor sau de a merge la terase și fan zone-uri special amenajate, pentru a trăi împreună emoțiile fiecărui gol, fiecare pasă și fiecare apărare spectaculoasă.

Bucuria de suporter, împărtășită la Cetatea Medievală din Târgu Mureș

Atmosfera este electrizantă, cu steaguri, tricouri și fulare în culorile naționale, cântece și scandări care răsună în aer. Întâlnirile dintre suporteri creează o comuniune specială, transformând fiecare meci într-o sărbătoare a fotbalului. Bucuria de a împărtăși aceste momente cu alți iubitori ai sportului reușește să depășească granițele, legând prietenii și întărind spiritul de echipă și solidaritatea.

Tocmai de aceea, administrația Cetății Medievale din Târgu Mureș pune la dispoziție un ecran unde doritorii pot urmări Campionatul European de Fotbal 2024 în aer liber. Ecranul impresionant, de 10 metri pătrați, va fi perfect pentru a trăi emoțiile fiecărui meci în parte, alături de alți iubitori înflăcărați ai acestui sport.

Programul transmisiunilor

Începând cu data de 16 iunie (duminică), de la primul meci, până în data de 14 iulie, doritorii pot urmări toate meciurile, live, la Cetatea Medievală din municipiu. În caz de vreme rea, transmisia meciului va fi anulată pentru ziua respectivă, însă publicul va fi informat din timp. Ecranul de 10 metri va rămâne în Cetate până la finalul Campionatului.

Lorena PINTILIE

Sursa foto: Facebook – Cetatea Târgu Mureș – Marosvásárhelyi Vár – Medieval Fortress Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE