Foto: Cea de-a II-a ediție a „Turului ciclist al castelelor”, un succes Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 693 Vizualizări

Foto: Cea de-a II-a ediție a „Turului ciclist al castelelor”, un succes

Duminică, 16 iunie, a avut loc cea de-a II-a ediție a evenimentului „Turul ciclist al castelelor”, organizat de Asociația Visit Mureș și Asociația Anteportum, la care au participat 50 de participanți care au pedalat împreună pe Valea Mureșului Inferior.

Evenimentul a avut scopul de a promova ruta castelelor de pe teritoriul județului Mureș și totodată turismul sustenabil, folosind mijloace de transport alternative, ca bicicleta și trenul. Traseul propus a fost gândit în așa fel, încât să încurajeze dezvoltarea unei rețele de servicii turistice în jurul castelelor, astfel încât să atragă un număr cât mai mare de turiști în județ.

Traseul parcurs de cei 50 de cicliști a fost: Ozd- Pekkry-Radák; Cuci-Castelul Degenfeld; Iernut- Castelul Kornis-Rákóczi-Bethlen; Ogra-Castelul Haller; revenire la Târgu Mureș.

„Ne-am bucurat de vreme excelentă, de o primire călduroasă la fiecare castel, am dobândit cunoștințe noi și ne-am promis că ne revedem la anul să pedalăm pe la alte castele. Prin acest eveniment ne-am dorit să promovăm castelele din județul Mureș, dar și să evidențiem aspectul sustenabil al unei asemenea rute, folosindu-ne de mijloace de transport alternative: trenul și bicicleta. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat, partenerilor media și participanților! Ne vedem la anul!”, a fost mesajul organizatorilor după derularea evenimentului.

(M.R.)

Sursa foto: Asociația Visit Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!