Succes pentru CSS Târgu Mureș la Campionatul Național de Lupte pe Plajă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 440 Vizualizări

Succes pentru CSS Târgu Mureș la Campionatul Național de Lupte pe Plajă

Campionatul Național de Lupte pe Plajă pentru categoriile Juniori 4, U15, U17, U20 și Seniori, precum și pentru Aptitudini Specifice Juniori Mici, a avut loc la Costinești, oferind un spectacol impresionant de determinare și abilitate sportivă.

Sportivii de la Lupte Libere CSS Târgu Mureș au avut evoluții remarcabile, reușind să obțină medalii la toate categoriile de vârstă.

În competiția destinată Juniorilor 4, Barabas Anna a demonstrat o performanță excelentă, reușind să se claseze pe locul I. De asemenea, Alex Semco a urcat pe podium, ocupând locul III.

La categoria U15, Barabas Anna a continuat să impresioneze, câștigând locul II. Nagy Istvan s-a alăturat podiumului, ocupând și el locul II, confirmând talentul și pregătirea intensă a sportivilor. Yanis Man a completat succesul acestei categorii, obținând locul III, într-o competiție strânsă și plină de provocări.

Pentru categoria U17, Yanis Man a demonstrat o tactică bine pusă la punct, reușind să se claseze pe locul III. În competiția U20, Csipkes Balazs, reprezentând CSS/CSM Târgu Mureș, a luptat cu determinare și a câștigat locul III.

Seniorul de la CSM Târgu Mureș a avut și el momente de glorie. Cosmin Podar a strălucit, obținând locul I. În cadrul categoriei Aptitudini Specifice Juniori Mici, Peres Kristof a obținut un meritat loc II, în timp ce Dragos Dominique s-a clasat pe locul V.

„În urma acestui Campionat Național toți sportivii medaliați s-au calificat la Campionatul European de Lupte pe Plajă de anul acesta! Felicitări tuturor”, se precizează pe pagina Clubului Sportiv Școlar.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE