Testare gratuită a consumului personal de alcool, disponibilă în județul Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 622 Vizualizări

Testare gratuită a consumului personal de alcool, disponibilă în județul Mureș

Cel mai mare eveniment național din domeniul sănătății, Săptămâna Națională de Testare a Consumului Personal de Alcool, aflat la a V-a ediție, se va derula anul acesta în perioada 17-23 iunie, atât online, pe platforma  www.testareaudit.ro, cât și onsite, în peste 300 de locații din țară.

În cadrul acestui proiect de anvergură națională, persoanele cu vârste de peste 18 ani își pot testa consumul personal de alcool pentru a afla care este riscul asociat cantității de alcool consumate și cum poate evita posibilele complicații.

Campania  este organizată de Asociația ALIAT pentru Sănătate Mintală, în parteneriat cu  Ministerul Sănătății și Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

„Campania națională va avea ca instrument principal chestionarul AUDIT, dezvoltat de Organizația Mondială a Sănătății, pe care adulții îl pot completa singuri, direct pe platformă, sau alături de un specialist/evaluator, în cel mai apropiat centru de testare din județul lor, pentru a afla dacă felul în care consumă alcool le pune sănătatea în pericol”, au precizat organizatorii evenimentului.

În județul Mureș, testarea se poate efectua la Academia de Sănătate Samariteană, situată în localitatea Ernei, pe strada Principală, numărul 630 B.

(M.R.)

Sursa foto: Institutul Național de Sănătate Publică

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!