Peste 140 de sportivi la „Cupa Brațelor de Fier” Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 412 Vizualizări

Peste 140 de sportivi la „Cupa Brațelor de Fier”

Duminică, 16 iunie, în prima parte a zilei, scena din Piața Săptămânală a orașului Luduș a găzduit cea de-a VI-a ediție a concursului „Cupa Brațelor de Fier”.

Evenimentul a atras peste 140 de sportivi pasionați de skandenberg, care și-au demonstrat forța și abilitățile într-o competiție acerbă și plină de adrenalină. Atmosfera a fost animată de susținătorii entuziaști, care au încurajat cu pasiune fiecare concurent.

În a doua parte a zilei, ansambluri folclorice și artiști talentați au urcat pe scenă, aducând în fața publicului frumusețea muzicii, dansului, obiceiurilor și portului tradițional românesc. Aceste spectacole au încheiat în mod festiv ultimele momente ale Zilelor Orașului, un eveniment de mare amploare și importanță pentru comunitatea locală.

Sărbătoarea „Zilele orașului Luduș” s-a dovedit a fi un adevărat triumf, atât pentru organizatori, cât și pentru toți cei implicați. Participarea numeroasă a locuitorilor, dar și a vizitatorilor din alte localități, a demonstrat popularitatea și succesul manifestărilor desfășurate în Piața Centrală. Evenimentele variate și bine organizate au reușit să capteze interesul și aprecierea tuturor, confirmând astfel reușita acestei importante sărbători locale.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE