Ștrandul Apollo din Sângeorgiu de Mureș, o oază de relaxare într-o zi toridă. Vezi cât costă un bilet de intrare Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6307 Vizualizări

Ștrandul Apollo din Sângeorgiu de Mureș, o oază de relaxare într-o zi toridă. Vezi cât costă un bilet de intrare

Începând cu data de 1 iunie, ștrandul Apollo Wellness din localitatea Sângeorgiu de Mureș și-a deschis porțile pentru vizitatori. La mai puțin de 6 kilometri de municipiul Târgu Mureș, complexul de bazine din Sângeorgiu de Mureș este apreciat nu doar de localnici, ci și de turiștii din întreaga țară.

Complexul se întinde pe o suprafață de 24 de hectare și are în componență mai multe bazine, atât cu apă sărată, cu o suprafață de 750 mp, cât și cu apă dulce, cu o suprafață totală de 2.200 mp. De asemenea, copiii pot avea parte de o zi de distracție în zona special dedicată lor, acolo unde este amenajată o piscină de mici adâncimi și un spațiu de joacă.

Tot în interiorul complexului există și o sumedenie de locuri de relaxare unde se oferă servicii de calitate, spre exemplu zona VIP cu șezlonguri, terase, zonă de volei, zonă de plajă cu nisip, servicii de masaj, punct de prim ajutor, cabine de shimb, dușuri cu apă caldă, toalete, zone amenajate pentru fumători, garderobă, șezlonguri și umbrele de soare, chioșc cu articole de plajă și o zonă de relaxare numită Paradisul Verde.

Programul și tarifele complexului balnear

Vizitatorii sunt așteptați de luni până duminică, începând cu ora 08:00 până la ora 20:00. Tarifele de intrare sunt valabile pentru o persoană, iar cardul de acces este valabil pentru o singură intrare, ceea ce înseamnă că odată ieșiți din complex nu vă mai puteți întoarce în interiorul acestuia. Copiii de până la vârsta de șapte ani, inclusiv, beneficiază de intrare gratuită, iar legitimarea copiilor de la șapte la 14 ani se face pe baza certificatului de naștere, pentru a putea beneficia de bilet de intrare pentru copii.

Astfel, de luni până vineri, un bilet de acces pentru un adult costă 50 de lei, iar în timpul weekend-ului (sâmbătă și duminică) intrarea se face pe baza unui bilet de 60 de lei. Intrarea copiilor între șapte și 14 ani se face pe baza certificatului de naștere și costă 22 de lei în timpul săptămânii și 28 de lei în zilele de weekend. De asemenea, vizitatorii pot beneficia de intrare VIP la prețul de 65 de lei în timpul săptămânii și 95 de lei la sfârșit de săptămână.

Lorena PINTILIE

Sursa foto: Facebook – Apollo Wellness Club

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE