FOTO: Condiții de îngrijire de înaltă calitate, la Spitalul Oncologic Medex Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 770 Vizualizări

FOTO: Condiții de îngrijire de înaltă calitate, la Spitalul Oncologic Medex Târgu Mureș

Reprezentanții Spitalului Oncologic Medex Târgu Mureș au publicat, în urmă cu câteva zile, pe pagina proprie de Facebook, informații despre facilitățile oferite pacienților ce vor fi internați în saloanele pregătite pentru aceștia.

”Spitalul Medex este dedicat să ofere îngrijire de înaltă calitate, confort și intimitate pacienților săi printr-o varietate de tipuri de camere, adaptate nevoilor diverse ale acestora”, se menționează în textul informativ.

”Prin oferirea unei varietăți de tipuri de camere, spații comune și sisteme de siguranță, Spitalul Medex se asigură că fiecare pacient primește nivelul adecvat de îngrijire și confort, adaptat nevoilor sale specifice”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Oncologic Medex Târgu Mureș, investiție care va fi inaugurată în perioada viitoare.

Configurațiile de camere disponibile la Spitalul Medex:

Camere cu șase paturi: Camerele cu șase paturi de la Spitalul Medex sunt proiectate pentru pacienții care necesită îngrijire mai puțin intensivă și nu au nevoie de izolare semnificativă. Aceste camere sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și permit spitalului să găzduiască mai mulți pacienți. Camerele sunt dotate iluminare individuală și zone de depozitare pentru a oferi un grad de spațiu personal fiecărui pacient. Camera are baie proprie.

Camere cu patru paturi: Camerele cu patru paturi de la Medex oferă un echilibru între capacitate și confort. Ele sunt ideale pentru pacienții care necesită supraveghere și îngrijire moderate. Fiecare pat dispune de propria zonă cu spațiu de depozitare personală, iar designul camerelor facilitează accesul rapid și eficient al personalului medical și baie proprie, asigurând îngrijirea adecvată a pacienților.

Camere cu două paturi: Camerele cu două paturi de la Spitalul Medex sunt destinate pacienților care necesită mai multă intimitate și mai puține perturbări. Aceste camere sunt ideale pentru pacienții care necesită monitorizare mai atentă sau un mediu mai liniștit pentru recuperare. Fiecare pacient beneficiază de mai mult spațiu personal, iar mediul este propice pentru odihnă și recuperare.

Camere VIP (cu un pat): Camerele VIP de la Spitalul Medex, cu un singur pat, oferă cel mai înalt nivel de intimitate, confort și îngrijire personalizată. Aceste camere spațioase includ băi private, locuri pentru vizitatori, sisteme de divertisment și, în unele cazuri, chicinete. Mediul exclusivist permite odihnă neîntreruptă și servicii adaptate nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

Caracteristici comune pentru toate camerele Medex

Indiferent de tipul de cameră, toate camerele de la Spitalul Oncologic Medex împărtășesc următoarele caracteristici menite să îmbunătățească îngrijirea și confortul pacienților:

– Echipamente medicale avansate: toate camerele sunt dotate cu dispozitive medicale de ultimă generație pentru a asigura cea mai bună îngrijire posibilă.

– Accesibilitate: camerele sunt proiectate pentru acces ușor la paturi și echipamente medicale, facilitând răspunsul rapid al personalului medical.

– Igiena și controlul infecțiilor: camerele sunt construite cu materiale și aranjamente care promovează curățenia și reduc riscul de infecții cum ar fi material antibacterian pe podea, vopsea antibacteriana pe pereți și tavan casetat antibacterian.

– Confortul pacientului: paturi confortabile, iluminare reglabilă, control al climatului și televizor în fiecare cameră sunt standard pentru a îmbunătăți bunăstarea pacienților.

– Integrarea tehnologiei: multe camere sunt dotate cu sisteme avansate de comunicare, permițând pacienților să rămână conectați cu familia și personalul medical.

– Toate camerele sunt spațioase, luminoase și aerisite iar personalul spitalului se va asigura că acestea să fie curate și igienizate. Sistemele de siguranță și de comunicare sunte ultramoderne și ușor de accesat.

– De asemenea, la fiecare etaj există spații comune amenajate cu scaune, mese și fotolii care vor servi ca locuri de relaxare și interacțiune între pacienți și aparținătorii acestora.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!