SUP Radio: Emisiune dedicată oportunității de a studia la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

SUP Radio: Emisiune dedicată oportunității de a studia la UMFST

Începând de astăzi, pe www.supradio.ro, reprezentanții SUP Radio vor lansa o serie de emisiuni, dedicate oportunității de a studia la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, într-un format inedit.

Fiecărei facultăți i se va aloca o ediție de ‘SUP Insights, în care decanul va fi invitatul special, alături de un grup compus dintr-un elev de liceu, un student și un absolvent al facultății.

Altfel spus, „prezent, trecut și viitor”, o emisiune în care să ai parte de patru perspective diferite care să te ajute să îți conturezi o idee despre programele de studii, experiențele pe care ți le promit anii de studenție sau, poate cel mai important, șansele pe care le dobândești la absolvire și cât de atractiv devii pentru un angajator.

Așadar, astăzi, începând cu ora 15:00, va avea loc o emisiune alături de Decanul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”, Prof. Univ, Dr. Giordano Altarozzi.

Cei care doresc să adreseze întrebări sau cei care au curiozități, pot trimite mesaje cu întrebări către reprezentanții SUP Radio, tocmai pentru a se dezbate totul live și pentru a se atinge fiecare subiect de interes al tinerilor.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE