Teqball: Echipa de dublu mixt a României a câștigat medalia de aur Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 397 Vizualizări

Teqball: Echipa de dublu mixt a României a câștigat medalia de aur

Preşedintele Federaţiei Române de Teqball, Teodor Luca, a declarat, luni, 17 iunie, pentru Agerpres, că echipa de dublu mixt a României, formată din Apor Gyorgydeak şi Kinga Barabasi, a câştigat medalia de aur la World Teqball Series din Oklahoma şi va reprezenta ţara noastră la viitoarele Campionate Mondiale.

„Noaptea trecută, la World Teqball Series din Tulsa – Oklahoma, în proba de dublu mixt, perechea din România a câştigat medalia de aur. Echipa este formată din Apor Gyorgydeak, numărul 1 mondial în proba de simplu masculin, şi Barabasi Kinga, numărul 4 mondial în proba de simplu feminin. Ce doi vor forma cuplul din proba de dublu mixt la următoarele Campionate Mondial de Teqball, mai ales că fiecare sportiv poate participa la maxim două probe în competiţiile de Teqball. Aceasta este perechea de dublu mixt la care visez de peste doi ani să reprezinte România la competiţiile internaţionale”, a declarat Teodor Luca, pentru Agerpres.

Potrivit aceleiași surse, sportiva Kinga Barabasi este profesoară de sport la Târgu Mureş, joacă la AFC Transilvania Târgu Mureş şi este antrenată de Kristaly Hunor şi de Arnold Szilagyi, în timp ce Apor Gyorgydeak este din Odorheiul Secuiesc şi este de doi ani numărul 1 mondial.

AGERPRES: https://www.agerpres.ro/sport-intern/2024/06/17/teqball-echipa-de-dublu-mixt-a-romaniei-medalie-de-aur-la-world-teqball-series-oklahoma–1314244

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!