Peste 2.000 de alegători așteptați la urne în Chețani Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 726 Vizualizări

Peste 2.000 de alegători așteptați la urne în Chețani

Cele trei secţii de votare din comuna Cheţani s-au deschis la timp, duminică dimineaţa, la urne fiind aşteptaţi 2.029 de alegători care vor decide cine va fi viitorul primar, după ce, în urma scrutinului din 9 iunie, primii doi candidaţi clasaţi au obţinut un număr egal de voturi.

Cei doi candidaţi aflaţi în situaţie de balotaj, respectiv Daniel-Marcel Bega, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat, primarul în funcţie, au obţinut pe 9 iunie câte 431 de voturi fiecare dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate.

Potrivit adresei Primăriei Cheţani, remisă Biroului Electoral de Circumscripţie numărul 31 Cheţani, pe raza comunei sunt 2.029 de alegători. La Sectia de votare nr. 304 figurează 458 de alegători, la Secţia de votare nr. 305 sunt 912 alegători, iar la Secţia de votare nr. 306 sunt înscrişi 657 de alegători, la care se adaugă doi cetăţeni străini cu drept de vot.

Preşedintele BEC Cheţani, Cristina Gârda, a precizat, pentru Agerpres, că nu au fost semnalate probleme până în acest moment.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE