Aproape 600 de sancțiuni, aplicate de polițiștii mureșeni în minivacanța de Rusalii Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 403 Vizualizări

Aproape 600 de sancțiuni, aplicate de polițiștii mureșeni în minivacanța de Rusalii

Polițiștii din județul Mureș s-au asigurat, în minivacanța de Rusalii, că nu vor fi incidente neplăcute. Oamenii legii au acționat în special în locurile aglomerate, în zonele turistice, în preajma lăcașurilor de cult și pe principalele artere de circulație din județ.

Polițiștii au răspuns la 470 de evenimente, dintre care 465 au fost semnalate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Au fost raportate 57 de infracțiuni, dintre care 10 sunt legate de circulația rutieră. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 597 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi totalizând peste 310.000 de lei. În cadrul acțiunilor rutiere, polițiștii au reținut 42 de permise de conducere și au retras 22 de certificate de înmatriculare. În perioada de referință, au fost efectuate peste 540 de testări cu aparatele din dotare pentru a detecta prezența alcoolului sau a substanțelor interzise”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Alexandra Luca, potrivit radiomures.ro.

De asemenea, în contextul noului tur de scrutin desfășurat duminică, 23 iunie 2024, au fost raportate patru incidente legate de procesul electoral din comuna Chețani, însă în urma verificărilor, niciunul nu a fost confirmat.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE