Mii de turiști, „atrași” de Salina Praid în minivacanța de Rusalii Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3374 Vizualizări

Mii de turiști, „atrași” de Salina Praid în minivacanța de Rusalii

Aproximativ 8.000 de persoane au vizitat Salina Praid în minivacanța de Rusalii, în timp ce aproape 1.900 de turiști s-au relaxat la ștrandul cu apă sărată al SALROM din localitate. Directorul Salinei Praid, Sebestyén József, a declarat că de la redeschiderea salinei, acum zece zile, după lucrările de securizare cauzate de infiltrațiile de la pârâul Corund, salina a fost vizitată de 12.000 de persoane.

Vizitatorii și pacienții care coboară în subteran pentru tratamentul cu aerosoli și apă sărată beneficiază de diverse facilități pentru petrecerea timpului liber. În galeria de vizitare, situată la 120 de metri adâncime, se află spații de joacă pentru copii, un parc de aventuri, un cinematograf și locuri de creație pentru cei mici. De asemenea, cei interesați pot face mișcare în subteran, având la dispoziție mese de ping-pong și ore de gimnastică sub supravegherea unui antrenor, activități care sunt benefice pentru pacienți, deoarece permit inhalarea unei cantități mai mari de aer sărat, potrivit radiomures.ro.

Salina include și o cafenea, un restaurant unde se servește meniul zilei, precum și un magazin de prezentare a produselor SALROM. În subteran sunt deschise o capelă ecumenică și un mic muzeu care prezintă istoricul salinei.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Salina Praid

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE