FOTO: Explozie de culoare și zâmbete, la Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 444 Vizualizări

FOTO: Explozie de culoare și zâmbete, la Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”

La Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș s-a organizat anul acesta, în premieră pentru municipiul Târgu Mureș, un eveniment plin de culoare și voie bună intitulat ”End of School Fun – Rebreanu Colour Run.”

În această activitate au fost implicate zece clase din ciclul primar și 25 de clase de la ciclul gimnazial. Elevii au făcut o întrecere sportivă pe clase, care s-a finalizat cu intrarea într-un cerc de culoare și colorarea cu pudra specifică acestui tip de eveniment.

Societatea în care trăim și elevii nostri dragi, de la care învățăm zi de zi lucruri noi, ne-au inspirat în organizare acestui proiect pilot în școala noastra.

Noi, la școală, suntem o comunitate foarte strânsă. Suntem mândri de performanțele academice ale elevilor noștri și ne-am gândit să marcăm începutul vacanței de vară cu această explozie de culoare și voie bună.

Încercăm, cu fiecare eveniment extracurricular pe care îl organizăm să punem pe primul loc bucuria elevilor noștri. Prin astfel de proiecte dorim să le cultivăm spiritul de echipă și să-i încurajăm să se implice în orgaizarea și desfășurarea activităților extrașcolare.

Suntem recunoscători atât echipei organizatorice care ne susține în desfășurarea tuturor evenimentelor, cât și echipei de cadre didactice formată din învățători, diriginți și profesori care au mobilizat elevii și părinții.

Ne bucurăm că am reușit să organizăm acest eveniment și sperăm ca pe viitor să atragem și alte școli ca și parteneri.

Mulțumim încă o dată pentru încredere și sprijin echipei de cadre didactice dedicate, coordonată de domnul director Popa Ioan Cornel și de doamnele director adjunct Alina Vlasa și Ercse Eva.

Ioana GANGLER,

Profesoară de limba engleză și consilier educativ + Echipa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE