Voluntarul mureșean care a salvat o viață în drum spre casă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3138 Vizualizări

Voluntarul mureșean care a salvat o viață în drum spre casă

El este Sancy, un voluntar mureșean care activează în cadrul programului „Salvator din pasiune” și care, printr-un remarcabil devotament față de colectivitate, și-a câștigat pe deplin titulatura de salvator, de erou al oamenilor, salvând o victimă a unui accident de mașină de la deces.

Concret, conform informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș, fapta eroică s-a întâmplat în timp ce Sancy mergea spre casă, moment în care a observat un autoturism răsturnat pe marginea drumului între localitățile Magherani și Sărățeni și a intervenit numaidecât pentru a evacua victima și a-i acorda primul ajutor până la sosirea echipajelor de urgență.

„Gestul lui Sancy nu a fost doar o acțiune salvatoare, ci o lecție de viață pentru noi toți. Ne-a demonstrat că oricine poate fi un erou, indiferent de statutul social sau de profesie. Trebuie doar să avem curajul de a acționa, de a nu trece nepăsători pe lângă suferință. Sancy ești un model de bunătate și compasiune, îți mulțumim pentru asta!”, a fost mesajul reprezentanților ISU Mureș adresat salvatorului mureșean.

(M.R.)

Sursa foto: facebook- ISU Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE