Elevii de clasa a VIII-a au susținut, joi, proba la matematică de la Evaluarea Națională Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 382 Vizualizări

Elevii de clasa a VIII-a au susținut, joi, proba la matematică de la Evaluarea Națională

Elevii claselor a VIII-a din întreaga țară, și implicit din județul Mureș, susțin joi, 27 iunie, proba la matematică a Evaluării Naționale. Accesul elevilor în centrele de examen a fost permis între orele 08:00 și 08:30. Aceștia au fost nevoiți să prezinte un act de identitate valid și să fie echipați cu instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor scrise; pentru scheme și desene, se poate folosi un creion negru.

Probele au început la ora 09:00, moment în care elevii au primit broșura cu subiectele și hârtia ștampilată pentru ciorne. Durata de rezolvare a subiectelor pentru fiecare probă scrisă a fost de 120 de minute, calculate după completarea casetei de identificare. Absolvenții de gimnaziu din cadrul minorităților naționale vor susține proba de limba și literatura maternă vineri, 28 iunie, potrivit Agerpres.

Primele rezultate vor fi afișate pe 3 iulie, până la ora 14:00, iar contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice pe 3 și 4 iulie. Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE