FOTO: Ștrandul Municipal Reghin și-a deschis porțile pentru un nou sezon estival Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1250 Vizualizări

FOTO: Ștrandul Municipal Reghin și-a deschis porțile pentru un nou sezon estival

Ștrandul Municipal Reghin și-a deschis porțile sâmbătă, 28 iunie pentru un nou sezon estival. Pentru acest an, municipalitatea reghineană a decis să păstreze aceleași tarife ca și anul trecut, atât în ce privește prețul de intrare cât și închirerea de șezlonguri, după cum ne-a declarat ing. Călin Albu, șef birou Administrare Zone de Agrement din cadrul  Primăriei Municipiului Reghin.

„Cetățenii municipiului Reghin se pot bucura și anul acesta de un nou sezon estival la ștrandul municipal. Administrați a depus eforturi și anul acesta să aducă indicatori de calitate pentru bazinele cu apă, în ideea în care apa să fie curată, tratată corespunzător astfel  ca oamenii să facă baie în conformitate cu prevederile legii. De asemenea, s-au făcut lucrări pentru amenajarea incintei ștrandului, s-a cosit, s-a întreținut, astfel încât în acest moment este  menținută starea de salubritate a incintei.  Avem contract pe partea de prestări servicii în ce privește  paza ștrandului. Este asigurat personalul medical care să asigure prim ajutorul în caz de accidente.

Ing. Călin Albu

De asemenea,  există contract cu o persoană care va supraveghea bazinele, un salvamar care va acorda tehnicile de prim ajutor în caz de necesitate. În incinta ștrandului  avem concesionat un spațiu pentru comercializarea  produselor  de tip fast food și a băuturilor răcoritoare.  Tarifele de intrare pentru acest sezon rămân nemodificate, respectiv  20 lei biletul pentru o zi de baie la adulți și  12 lei pentru copil. Se pot închiria șezlonguri la un tarif de 7 lei pe zi. Programul de funcționare al ștrandului este 14-20 în zilele de luni, respectiv 09-20 în restul săptămânii”, ne-a declarat ing. Călin Albu.

Cei care trec pragul ștrandului din Reghin au la dispoziție un număr de patru bazine, un bazin olimpic pentru adulți cu o adâncime maximă de 2,8 m, un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,2 m, un bazin pentru copii și un bazin pentru copiii mici unde adâncimea apei este de 0,3 m.

„Există un sistem de  filtrare, recirculare, clorinare. Apa în bazine este asigurată din rețeaua potabilă a municipalității. Zilnic se completează apă curată un procent de 15-20% pentru fiecare bazin. Apa  în permanență este mișcată de circuitele de filtrare, recirculare, clorinare pentru menținerea ei în parametri normali de funcționare. Avem de asemenea afișat pe anumite panouri temperatura apei din bazine în fiecare zi. Tot pe aceste panouri se regăsesc date referitoare la la caracteristicile bazinelor în ceea ce privește volumul, suprafața. Țin că precizez că folosirea bazinelor se face pe propria răspundere și administrația ștrandului nu răspunde de eventualele incidente cauzate de  folosirea necorespunzătoare a bazinelor. Nu în ultimul rând, cei care trec pragul ștrandului au la dispoziție câteva aparate de fitness, spațiu unde se se poate alerga, precum și o  suprafață mare pentru plajă undeva la 0,5 hectare de gazon cu iarbă. Nu lipsesc vestiarele, dușurile, practic toate condițiile pentru un sejur plăcut și relaxant la Ștrandul Municipal Reghin”, a subliniat ing. Călin Albu.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!