Sámuel Jakab, noi recorduri personale la atletism Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 325 Vizualizări

Sámuel Jakab, noi recorduri personale la atletism

A doua etapă a Campionatului Național de Atletism U20, U23 și Seniori s-a încheiat triumfător pentru talentatul sportiv Sámuel Jakab de la CSM Târgu Mureș, care a obținut rezultate remarcabile. Competiția, desfășurată în Craiova, a fost scena unor performanțe deosebite în probele de 100 și 200 de metri plat.

În prima zi, Jakab a excelat în proba de 100 de metri, reușind să se califice în finala U20 de pe locul trei, cu cel mai bun timp personal al sezonului: 10,98 secunde. Deși a terminat cursa finală cu doar o sutime de secundă mai lent, locul patru obținut a fost pe deplin meritat. După cursă, Jakab s-a arătat satisfăcut, declarând: „Nu sunt dezamăgit, a fost o cursă bună și am descoperit câteva aspecte tehnice pe care le voi îmbunătăți în următoarea cursă”.

A doua zi, în cadrul probei de 200 de metri, competiția a fost mai intensă, sportivul nostru alergând alături de atleții din categoriile U23 și Seniori. Jakab a demonstrat din nou o formă excelentă, terminând pe locul doi în seria sa și înregistrând cel mai bun timp din categoria U20. Performanța sa, cronometrată la 21,78 secunde, a reprezentat un nou record personal. Cu toate acestea, seria a fost câștigată de un concurent cu doi ani mai mare decât el, cu un avans de doar 0,02 secunde.

Aceste realizări l-au propulsat pe Jakab nu doar pe primul loc în categoria U20, ci și pe locul trei la categoria U23 și pe locul cinci la seniori. Performanțele sale au confirmat încă o dată talentul și determinarea sa, promițând rezultate și mai bune în viitor.

Samuel Jakab a fost mulțumit de prestația sa: „Sunt foarte mulțumit de acest rezultat pentru că a fost prima cursă serioasă a sezonului și încă simt că nu am ajuns la forma mea maximă de competiție. O mică durere la picior în acea săptămână mi-a îngreunat pregătirea. Acum ne pregătim pentru următoarele curse și apoi pentru campionatele naționale de la sfârșitul lunii iulie. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut și, mai presus de toate, lui Dumnezeu! Continuăm să muncim!”.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE