UMFST Târgu Mureș anunță admiterea la extensia Bistrița pentru anul universitar 2024-2025 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

UMFST Târgu Mureș anunță admiterea la extensia Bistrița pentru anul universitar 2024-2025

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează admiterea pentru anul universitar 2024-2025 la programele de studii oferite în cadrul extensiei Bistrița. Programele disponibile sunt: Asistență medicală generală (4 ani), Tehnică dentară (3 ani) și Asistență de farmacie (3 ani).

Înscrierile online vor avea loc non-stop în perioada 13 – 18 iulie 2024 prin intermediul platformei dedicate, accesibilă la adresa [admitere.umfst.ro](https://admitere.umfst.ro/). Examenul de admitere este programat pentru data de 21 iulie 2024.

Universitatea „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cunoscută pentru excelența în educația medicală și farmaceutică, și-a extins activitatea educațională la Bistrița pentru a oferi oportunități de formare profesională de înaltă calitate și în această regiune. Extensia de la Bistrița a fost inaugurată pentru a răspunde cererii crescânde de profesioniști în domeniile medical, farmaceutic și tehnic din această zonă, consolidând astfel rețeaua educațională a universității.

Studenții care se înscriu la programele din cadrul extensiei Bistrița vor beneficia de aceeași calitate a educației și de facilități moderne, la standarde internaționale, similare celor oferite la campusul central din Târgu Mureș. Aceste programe sunt concepute pentru a pregăti viitori profesioniști cu competențe solide și abilități practice necesare în domeniile lor specifice.

Pentru mai multe informații și detalii privind admiterea, cei interesați pot accesa platforma online sau contacta direct universitatea.

Lorena PINTILIE

Sursa foto: Facebook – UMFST

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!