FOTO/VIDEO – Cea de-a 27-a ediție a Zilelor Târgumureșene s-a încheiat cu un spectacol memorabil de artificii Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 436 Vizualizări

FOTO/VIDEO – Cea de-a 27-a ediție a Zilelor Târgumureșene s-a încheiat cu un spectacol memorabil de artificii

Atmosfera vibrantă a Zilelor Târgumureșene a atins apogeul duminică, 30 iunie, seara, când, Cetatea Târgu Mureș a găzduit un concert-spectacol, susținut de „Contemporanii”, iar în centrul municipiului a răsunat sunetul naiului lui Gheorghe Zamfir. Aceste evenimente au încununat festivitățile care au început pe 27 iunie și s-au desfășurat pe parcursul a patru zile pline de activități culturale și artistice.

Zilele Târgumureșene, ajunse la cea de-a 27-a ediție, au oferit locuitorilor și vizitatorilor o gamă diversificată de evenimente. Concertele au atras mulțimi entuziasmate, în timp ce galeriile de artă și atelierele au oferit oportunități de explorare creativă și de apreciere a talentului local. De la muzică și artă la activități interactive pentru toate vârstele, festivalul a fost un adevărat festin cultural.

Concert emoționant „Contemporanii” și Gheorghe Zamfir

Cele patru zile de sărbătoare s-au încheiat duminică printr-un concert susținut de „Contemporanii”, desfășurat în Cetatea Medievală Târgu Mureș. Prestația artistică a orchestrei și a corului a fost apreciată de toți cei prezenți, oferind o încheiere vivace unui festival deja memorabil. Atmosfera a fost una magică, melodiile încântătoare captivând publicul de toate vârstele.

Tot în aceeași seară, legendarul maestru al naiului, Gheorghe Zamfir, a încântat publicul în ultima zi a festivalului, pe scena din Piața Victoriei. Atmosfera în jurul pieței a fost încărcată de nostalgie și emoție, iar trăirile târgumureșenilor erau vizibile în ochii lor, în așteptarea concertului magistral al artistului național. Gheorghe Zamfir, cunoscut pentru virtuozitatea sa unică și pentru adâncimea interpretărilor, a creat o atmosferă deosebită, în care sunetele delicate ale naiului au pătruns adânc în inimile și sufletele ascultătorilor săi.

Ediția 27 a Zilelor Târgumureșene, un real succes

După concert, locuitorii și vizitatorii orașului au rămas în fața primăriei și a prefecturii, pentru a asista la un grandios foc de artificii. Spectacolul pirotehnic a luminat cerul nopții, marcând încheierea festivităților cu strălucire și culoare. Mulțimea a fost fascinată de jocul de lumini și explozia de culori, oferind un final de neuitat pentru aceste zile de sărbătoare.

Pe parcursul săptămânii trecute, majoritatea locuitorilor din Târgu Mureș au luat parte la diversele evenimente organizate în cadrul Zilelor Târgumureșene. Participarea masivă și entuziasmul publicului au demonstrat încă o dată cât de importantă este această sărbătoare pentru comunitate. Festivalul nu doar că a oferit divertisment și cultură, dar a reușit să unească locuitorii orașului într-un spirit de celebrare comună.

Cea de-a 27-a ediție a Zilelor Târgumureșene s-a dovedit a fi un succes, lăsând în urmă amintiri prețioase și așteptări mari pentru edițiile viitoare. Organizatorii au reușit să creeze un program divers și captivant, demonstrând încă o dată că Târgu Mureș este un adevărat centru al culturii și al festivităților comunitare.

Lorena PINTILIE

Foto: Primăria Municipiului Târgu Mureș / Cetatea Medievală Târgu Mureș

Video: Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE