VIDEO – Parada moto Maris Fest 2024: O demonstrație de libertate, forță și unitate Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 660 Vizualizări

VIDEO – Parada moto Maris Fest 2024: O demonstrație de libertate, forță și unitate

Pe data de 29 iunie, Târgu Mureș a fost martorul unei impresionante parade moto, organizată în cadrul celei de-a 10-a ediții a Maris Fest, festivalul rock care atrage anual pasionați de muzică rock și motociclete din întreaga țară. Evenimentul de anul acesta a reunit aproximativ 2.000 de motocicliști, veniți din toate colțurile României pentru a celebra împreună bucuria și libertatea pe două roți.

Parada a început în parcarea Shopping City Mall Târgu Mureș, unde participanții s-au adunat cu câteva ore înainte de plecare, pregătiți să își prezinte motocicletele spectaculoase și să împărtășească povești cu alți entuziaști ai comunității moto. După o scurtă sesiune de socializare și pregătiri, coloana de motociclete s-a pus în mișcare, îndreptându-se spre centrul orașului.

Bucuria pe două roți, împărtășită cu locuitorii Târgu Mureșului

Traseul paradei a fost unul bine gândit, permițând locuitorilor să admire vehiculele în toată splendoarea lor. Prima oprire a fost în cartierul Tudor, unde zgomotul motoarelor a atras privirile curioase ale trecătorilor. De aici, parada a continuat spre centrul municipiului, traversând puncte de reper cunoscute precum liceul „Papiu Ilarian” și campusul UMFST Târgu Mureș.

Entuziasmul participanților a fost vizibil pe întreg parcursul traseului, iar atmosfera a fost una electrizantă. Pe marginea drumului, spectatori de toate vârstele aplaudau și făceau fotografii, bucuroși să ia parte din acest eveniment special. Motocicliștii, la rândul lor, au răspuns cu zâmbete și semne de salut, demonstrând încă o dată puterea comunității de pasionați de motoare.

Parada moto, punctul culminant al festivalului

Parada s-a încheiat în parcarea complexului de agrement „Weekend”, unde motocicliștii s-au reunit pentru a continua sărbătoarea, lângă scena unde aveau să urce alte trupe iconice ale muzicii rock din România. Aici, participanții au avut ocazia să își expună motocicletele și să discute despre pasiunea lor comună, într-o atmosferă de-a dreptul electrizantă.

Maris Fest, cunoscut pentru combinația sa de muzică rock și culturi moto, a reușit și de această dată să aducă laolaltă oameni din toate colțurile țării, oferindu-le ocazia să se conecteze și să împărtășească momente memorabile. Parada moto a fost, fără îndoială, unul dintre punctele culminante ale festivalului, consolidându-și statutul de tradiție mult așteptată și apreciată.

Prin organizarea impecabilă și atmosfera vibrantă, Maris Fest continuă să fie un eveniment de referință pentru toți cei care iubesc muzica rock și motociclismul, demonstrând că pasiunea și libertatea pe două roți pot aduce oamenii împreună într-un mod unic și extraordinar.

Text & foto/video: Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE