Cât costă o bălăceală în Lacul Ursu din Sovata Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 27235 Vizualizări

Cât costă o bălăceală în Lacul Ursu din Sovata

Lacul Ursu din Sovata, unul dintre principalele obiective de agrement din județul Mureș, și-a redeschis în urmă cu câteva zile porțile pentru turiști.

”Azi e ziua cea mare: deschidem Lacul Ursu. Vă așteptăm la scaldă și la voie bună. Prețurile biletelor de intrare este de 50 lei pentru adulți și de 40 lei pentru copii și pensionari”, au informat reprezentanții Ensana, pe pagina de Facebook a societății.

Lacu Ursu din Sovata este singurul lac heliotermal din Europa. Apa acestuia a fost folosită din secolul trecut și până în prezent pentru a vindeca boli precum infertilitatea, reumatismul sau diferite tipuri de inflamații.

”Băile Sovata, una dintre cele mai bune din România, este situată într-o regiune plină de lacuri cu apă sărată dintre care face parte și faimosul Lacul Ursu. Cele trei hoteluri balneare Ensana din Sovata situate lângă Lacul Ursu, asigură liniștea dorită de cei mai mulți, plus spațiul necesar pentru vindecare și detașare. Vindecarea naturală susținută de expertiza medicală a fost standard în stațiunile balneare din România încă de la începutul secolului XX”, au mai informat reprezentanții companiei Ensana.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE