Succes pentru tinerii înotători de la CSS Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 683 Vizualizări

Succes pentru tinerii înotători de la CSS Târgu Mureș

În perioada 29-30 iunie, orașul Pitești a fost gazda Campionatului Național de înot, destinat copiilor născuți în 2013, categoria de vârstă 11 ani. La acest eveniment au participat 162 de tineri sportivi, dintre care 81 de băieți și 81 de fete, reprezentând 52 de cluburi din întreaga țară.

Clubul CSS Natație Târgu Mureș a fost reprezentat cu mândrie de patru sportivi talentați: Takács Dan Kira, Gabriela Lăpușan, Alexandra Huza și Bakó Vilhelem Magor, antrenați de prof. Kisgyörgy Evelin.

Performanțele notabile ale echipei mureșene au fost obținute de Takács Dan Kira și Bakó Vilhelem Magor. Takács Dan Kira s-a clasat pe locul 5 la proba de 50 metri spate, pe locul 6 la proba de 50 metri craul și pe locul 10 la proba de 100 metri spate, în timp ce, Bakó Vilhelem Magor a obținut locul 9 la proba de 50 metri bras.

„Felicitări Gabi şi Szandi pentru parcursul la acest campionat , obținănd recorduri personale. Mulțumim părinților pentru susținerea din tribune, ați fost cea mai tare galerie. Mulțumim şi dl. Simó Attila pentru pregătirea specifică pe uscat”, se precizează pe pagina de Facebook a clubului sportiv.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!