Vezi cum va fi vremea în perioada 2-7 iulie în județul Mureș. Vin ploile? Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 949 Vizualizări

Vezi cum va fi vremea în perioada 2-7 iulie în județul Mureș. Vin ploile?

În această săptămână, județul Mureș și municipiul Târgu Mureș se vor bucura de o vreme predominant frumoasă, cu câteva intervale de instabilitate atmosferică. Conform prognozelor meteorologice, iată cum va evolua vremea în perioada 1 – 7 iulie 2024:

Marți, 2 iulie 2024:

Vremea se va menține caldă, cu maxime ce vor atinge 27 de grade Celsius. Dimineața va fi însorită, însă spre seară sunt așteptate averse și descărcări electrice. Temperaturile minime vor fi în jur de 17 grade Celsius.

Miercuri, 3 iulie 2024:

Va fi o zi însorită și caldă, cu temperaturi cuprinse între 19 și 29 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar probabilitatea de precipitații este redusă. Vântul va sufla slab.

Joi, 4 iulie 2024:

Vremea se va menține frumoasă, cu maxime ce vor urca până la 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, fără precipitații semnificative. Temperaturile nocturne vor fi în jur de 18 grade Celsius.

Vineri, 5 iulie 2024:

Ziua de vineri aduce vreme caldă și însorită, cu temperaturi între 20 și 31 de grade Celsius. Spre seară, norii se vor aduna treptat, iar în unele zone sunt posibile ploi scurte. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 6 iulie 2024:

Se așteaptă o zi cu temperaturi ridicate, atingând 32 de grade Celsius la amiază. Cerul va fi variabil, cu perioade de soare alternând cu nori. Seara, sunt posibile furtuni izolate. Minimele nocturne vor fi de aproximativ 19 grade Celsius.

Duminică, 7 iulie 2024:

Ultima zi a săptămânii va fi călduroasă, cu maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar în a doua parte a zilei pot apărea averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile minime vor fi în jur de 20 de grade Celsius.

Per ansamblu, perioad 2-7 iulie 2024 se anunță una călduroasă în județul Mureș și, implicit, municipiul Târgu Mureș, cu temperaturi ridicate și perioade de soare, dar și cu episoade de instabilitate atmosferică. Este recomandat ca locuitorii și vizitatorii să fie pregătiți pentru variații de vreme, să se hidrateze corespunzător și să fie atenți la posibilele furtuni de seară.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE