18GYM: Extinderea națională cu peste 40,000 de membri în peste 35 de locații. Viziunea pentru anul 2024 este de a-l încheia cu 40 de locații la nivel național Beauty
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

18GYM: Extinderea națională cu peste 40,000 de membri în peste 35 de locații. Viziunea pentru anul 2024 este de a-l încheia cu 40 de locații la nivel național

18GYM – un jucător major în industria fitness-ului din România, și-a consolidat statutul de lider național prin atingerea unui număr impresionant de peste 40,000 de membri activi în cele peste 35 de locații din România. Această expansiune reflectă angajamentul continuu al 18GYM de a oferi facilități de înaltă calitate și servicii inovatoare de fitness în întreaga țară. 18GYM – crede într-o lume a fitnessului în care sănătatea, și energia pozitivă contribuie la bunăstarea fiecărui individ și comunității locale.
Vlad Ronea, CEO-ul 18Gym, subliniază importanța acestei realizări: „Suntem mândri să anunțăm că am depășit pragul de 40,000 de membri, un semn clar al încrederii și satisfacției clienților noștri. Fiecare locație 18Gym este echipată cu cele mai moderne tehnologii, asigurându-le membrilor noștri cele mai bune condiții pentru antrenamente.”
Toate locațiile 18GYM sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, iar abonamentele permit acces nelimitat în toate centrele din rețea. Aceasta le oferă membrilor flexibilitatea de a se antrena în orice sală 18GYM din țară, menținându-și astfel rutina de fitness oriunde s-ar afla.
Aplicația mobilă 18GYM este un instrument esențial pentru membrii săi, oferind planuri personalizate de antrenament și consiliere nutrițională, facilitând astfel atingerea obiectivelor de fitness într-un mod eficient și organizat.
„Continuăm să investim în facilități și tehnologii de top pentru a ne asigura că fiecare membru 18GYM are parte de o experiență superioară. Succesul nostru național este o dovadă a calității serviciilor noastre și a angajamentului nostru față de clienți,” a adăugat Ronea.
Cu această expansiune, 18GYM nu doar că își întărește poziția de lider în piața de fitness din România, dar și influențează pozitiv comunitățile locale, promovând un stil de viață activ și sănătos. Această realizare subliniază angajamentul continuu al 18Gym de a oferi cele mai bune servicii de fitness în toată țara.
18GYM România, fondat de frații Vlad și Alexandra Ronea continua expansiunea, până la finele anului 2025, atingând un număr de 60 locații în România,

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE