VIDEO – Un urs terorizează Grădina Zoologică din Târgu Mureș. A ucis o căprioară Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2565 Vizualizări

VIDEO – Un urs terorizează Grădina Zoologică din Târgu Mureș. A ucis o căprioară

Un urs dă târcoale Grădinii Zoologice din Târgu Mureș de câteva nopți, creând panică și îngrijorare printre angajați și vizitatori. În ultimele nopți, paznicii au observat ursul pe camerele de supraveghere, iar în dimineața zilei de joi, 4 aprilie, animalul a reușit să captureze și să ucidă o căprioară din incinta grădinii.

Administrația Grădinii Zoologice din Târgu Mureș a transmis, pe pagina oficială de Facebook, o declarație oficială cu privire la incident, în care a explicat situația și măsurile luate pentru a captura ursul. „De câteva nopți, un urs se plimbă pe teritoriul Grădinii Zoologice. Paznicii de noapte au observat animalul pe camerele de supraveghere, au informat imediat Jandarmeria, care a ajuns la fața locului fără întârziere de fiecare dată și a luat măsurile necesare. Din păcate, în această dimineață, ursul a reușit să prindă și să omoare una dintre căprioarele noastre. Grupul de intervenție a preluat cazul și se vor lua măsurile necesare pentru capturarea ursului. Dorim să vă asigurăm că ursul apare doar pe timp de noapte, așa că Grădina Zoologică este sigură pentru vizitare pe parcursul zilei. Vă așteptăm cu drag!”, au declarat aceștia.

Măsuri de siguranță și intervenție

În ciuda incidentului tragic în care o căprioară a fost ucisă, administrația grădinii zoologice face apel la calm și vigilență. Se colaborează îndeaproape cu autoritățile competente pentru a captura ursul și a preveni alte incidente similare. În acest sens, echipele de intervenție sunt pregătite și dotate cu echipamente adecvate pentru a rezolva situația cât mai curând posibil. Se iau măsuri suplimentare pentru a asigura atât siguranța animalelor cât și a personalului pe timpul nopții.

Administrația grădinii zoologice a subliniat că ursul nu a fost observat decât pe timpul nopții și că grădina este sigură pentru vizitare pe parcursul zilei. Vizitatorii sunt invitați să se bucure de atracțiile grădinii zoologice fără teamă, având asigurarea că toate măsurile de siguranță necesare au fost luate.

Grădina Zoologică din Târgu Mureș rămâne deschisă pentru public, oferind o experiență sigură și plăcută pentru toți cei care doresc să descopere frumusețea și diversitatea lumii animale. Vizitatorii sunt bineveniți să vină și să susțină grădina zoologică în această perioadă dificilă, contribuind la eforturile de conservare și protecție a faunei.

Lorena PINTILIE

Sursa foto/video: Facebook – Târgu Mureș Zoo/ Marosvásárhelyi Állatkert

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!