Intervenție de urgență în Ciobotani pentru salvarea unui bărbat căzut într-o fântână Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 531 Vizualizări

Intervenție de urgență în Ciobotani pentru salvarea unui bărbat căzut într-o fântână

Joi, 4 iulie, în localitatea Ciobotani din județul Mureș, pompierii militari au fost chemați de urgență pentru a salva un bărbat căzut într-o fântână. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, echipate cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. În sprijinul lor a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Stânceni.

Salvare dramatică la o adâncime de 9 metri

Ajunși la locul incidentului, forțele de intervenție au constatat că bărbatul se afla la o adâncime de aproximativ 9 metri și nu răspundea la încercările de comunicare. Echipele de salvare au lucrat contracronometru pentru a-l extrage pe bărbat din fântână.

Bărbatul, salvat în ultima clipă, transportat de urgență cu elicopterul SMURD

După ce a fost extras, s-a constatat că bărbatul avea puls și respira, dar nu răspundea la stimuli. Echipajul SMURD prezent la fața locului i-a acordat primele îngrijiri medicale. În sprijinul echipajului SMURD a intervenit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Toplița.

Având în vedere starea critică a bărbatului, a fost solicitat un elicopter SMURD din județul Mureș pentru a transporta rapid victima la o unitate medicală specializată. Victima a fost internată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: ISU Harghita

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE