Băile Figa, oază de relaxare și sănătate în inima Transilvaniei. Tarife și facilități Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 28615 Vizualizări

Băile Figa, oază de relaxare și sănătate în inima Transilvaniei. Tarife și facilități

Complexul Balnear Băile Figa, obiectiv turistic aflat la 3 kilometri de orașul Beclean (județul Bistrița Năsăud), și-a deschis porțile pentru sezonul estival începând cu data de 15 iunie.

Locația denumită și ”litoralul bistrițenilor” propune turiștilor piscine cu apă dulce și sărată, tobogane uriașe cu jet de apă, precum și alte obiective atractive: plaja cu nisip, râul leneș, lacul sărat, centrul spa, terenuri de sport și locuri de joacă pentru copii.

”Stațiunea se întinde pe 15 hectare și este așezată într-o depresiune înconjurată de păduri, la doar 3 kilometri de orașul Beclean. La Băile Figa vei găsi un loc perfect de relaxare, peisagistica locului fiind realizată în acest scop. Aici vei găsi o oază de sănătate având în vedere că proprietățile apei sărate și a nămolului sunt asemănătoare cu cele de la Techirghiol”, se menționează pe pagina web www.bailefiga.com.

Potrivit reprezentanților Complexului Balnear Băile Figa, tarifele sunt aceleași ca și anul trecut: intrarea costă 20 de lei de luni până joi, iar vinerea, sâmbătă și duminica un bilet de intrare costă 30 de lei, în timp ce copiii sub 7 ani au acces gratuit.

În ceea ce privește prețurile pentru alte facilități, acestea sunt următoarele:

– tobogane: 10 lei/ brățară;

– saună: 5 lei/ 20 minute;

– jacuzzi: 5 lei/ 20 minute;

– fitness: 5 lei/ oră;

– închiriere teren de fotbal: 50 lei/ oră;

– închiriere teren de tenis: 20 lei/ oră.

Totodată, pentru accesul la tobogane turiștii trebuie să facă dovada deținerii a două sau chiar trei brățări: una de intrare în incinta complexului balnear și una pentru fiecare tobogan utilizat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE