FOTO – Ateliere educaționale pentru copii, în vacanța de vară, la Secția de Științele Naturii a Muzeului Județean Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 549 Vizualizări

FOTO – Ateliere educaționale pentru copii, în vacanța de vară, la Secția de Științele Naturii a Muzeului Județean Mureș

Copiii din Târgu Mureș au început vacanța de vară cu energie și entuziasm, participând la primele ateliere educaționale organizate de Muzeul Județean Mureș, Secția de Științele Naturii. Sub denumirea de „Ora de clasă pentru cei mici”, primul curs a avut loc vineri, 5 iulie, începând cu ora 10:00, la Secția de Științe Naturale din Târgu Mureș. Activitatea a fost coordonată de Daniela Botoș, șefa secției de Științele Naturii, cu sprijinul intervențiilor în limba maghiară ale supraveghetoarei muzeului, Roza Nyulas.

Diverse tematici și locații pentru învățare și distracție

Programul dedicat copiilor este structurat pe parcursul întregii luni iulie, oferind activități variate în diferite locații ale orașului, însă, la Muzeul de Științele Naturii, copiii sunt așteptați în fiecare zi de vineri a săptămânii (5, 12, 19, 26) din luna iulie, începând cu ora 10:00 până la ora 12:00. Tematicile de anul acesta a „cursurilor de vară” se vor axa pe insecte cântătoare, bizamul, dinozaurii din România și bufnițe.

Activitate coordonată de Daniela Botoș, șefa secției de Științele Naturii

Educație și distracție într-un cadru interactiv

Fiecare atelier este gândit pentru a stimula curiozitatea și creativitatea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a învăța prin experiențe practice și interacțiuni captivante. Participanții vor explora diverse aspecte ale istoriei, artei, științei și meșteșugurilor tradiționale, sub îndrumarea ghizilor și experților muzeului.

Taxa de participare este de 10 lei per participant pe atelier și include accesul la toate materialele necesare desfășurării activităților. Pentru a asigura locuri, este recomandată rezervarea prealabilă prin contactarea directă a muzeului la numerele de telefon indicate pentru fiecare locație.

Lorena PINTILIE

Foto: Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE