Sistem nou de supraveghere video achiziționat pentru sediile Poliției Mureș și Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 715 Vizualizări

Sistem nou de supraveghere video achiziționat pentru sediile Poliției Mureș și Târgu Mureș

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a demarat, în data de 3 iulie 2024, o licitație estimată la valoarea de 160.000 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Sistem control acces personal, auto și supraveghere video”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, investiția va fi realizată la nivelul a două imobile din municipiul Târgu Mureș situate pe strada Borsos Tamas nr. 16 (sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș) și pe strada Zefirului nr. 1 (sediul Poliției Municipiului Târgu Mureș).

”În prezent, Inspectoratul Județean de Poliție Mureș deține un sistem de control acces la nivelul Inspectoratului și se dorește modernizarea celui existent cu unul centralizat la nivelul Sediului IPJ Mureș din strada Borsos Tamas nr. 16; nu deține sistem control acces la nivelul celor două căi de acces pietonal și auto situate pe strada Zefirului”, se precizează în documentul aprobat de către comisar-șef de poliție Constantin Mihalache, împuternicit șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În același document se mai menționează că firma ofertantă ”trebuie să fie licențiată de către Poliția Română pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmă împotriva efracției, conform Legii 333 din 2003, actualizată.”

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 12 iulie 2024, iar durata prevăzută pentru livrarea serviciilor este de maxim 75 de zile.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș face parte din Inspectoratul General al Poliției Române – Ministerul Afacerilor Interne și este o instituție specializată a statului care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice, în condițiile legii.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE