Descoperă Ofertele Exclusive de la Dealerul Skoda Ingricop! Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 454 Vizualizări

Descoperă Ofertele Exclusive de la Dealerul Skoda Ingricop!

Dealerul Škoda Ingricop, recunoscut pentru excelența și profesionalismul său, aduce în atenția clienților noi oferte atractive pentru gama variată de modele Škoda. Fiind un service autorizat Škoda, Ingricop garantează nu doar o experiență de achiziție plăcută, ci și servicii post-vânzare de înaltă calitate.
Oferte Excepționale la Modelele Škoda
Pentru cei care caută fiabilitate, confort și tehnologie avansată, Škoda Ingricop oferă acum reduceri substanțiale la mai multe modele populare:
• Škoda Kodiaq: Cumpărătorii acestui SUV impresionant pot beneficia de un avantaj client de 3000 euro. Škoda Kodiaq este ideal pentru familii și pentru cei care au nevoie de un spațiu generos, confort și siguranță.


• Škoda Superb: Acest model elegant și performant vine cu un avantaj client de 2500 euro. Škoda Superb combină un design rafinat cu tehnologie de ultimă generație, oferind o experiență de conducere excepțională.
• Škoda Octavia: Unul dintre cele mai iubite modele din gama Škoda, Octavia este acum disponibilă cu un avantaj client de 3050 euro. Octavia impresionează prin eficiența sa și dotările de top, fiind potrivită atât pentru uz personal, cât și profesional.


• Škoda Karoq: Cu un avantaj client de 2850 euro, Škoda Karoq este SUV-ul compact perfect pentru aventuri urbane și escapade în natură. Oferă un echilibru perfect între performanță, confort și tehnologie.
Servicii Premium la Ingricop


Alegând dealerul Škoda Ingricop, clienții beneficiază de o serie de avantaje suplimentare:
• Service autorizat Škoda: Ingricop dispune de un service autorizat, unde mașinile sunt întreținute de tehnicieni specializați, folosind piese originale și echipamente de ultimă generație.
• Consultanță și suport personalizat: Echipa Ingricop este mereu pregătită să ofere consultanță profesională pentru a ajuta clienții să aleagă modelul potrivit și să beneficieze de cele mai bune oferte.
• Finanțare avantajoasă: Dealerul oferă soluții de finanțare flexibile și adaptate nevoilor fiecărui client, facilitând achiziția mașinii dorite.
Pentru mai multe informații despre oferte și pentru a descoperi întreaga gamă de modele Škoda, vizitați reprezentanța Škoda Ingricop sau accesați site-ul oficial:
• www.ingricop.ro
https://www.facebook.com/skodaingricop/
https://www.instagram.com/skoda_targumures/?hl=en

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE