Explorează Plaza M, locul tău preferat pentru cumpărături în Târgu Mureș! Business
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 1650 Vizualizări

Explorează Plaza M, locul tău preferat pentru cumpărături în Târgu Mureș!

Bucură-te de o experiență de cumpărături excepțională la Plaza M din Târgu Mureș, acum și mai vibrantă cu sosirea a doi mari retaileri internaționali: JYSK și Fressnapf. Aceste branduri de renume mondial aduc cu ele nu doar produse de înaltă calitate, ci și o nouă dimensiune a shoppingului în inima orașului.

JYSK – Oferă-i casei tale o notă de eleganță și confort

Plaza M te întâmpină cu cel de-al doilea magazin JYSK din Târgu Mureș. Cu o suprafață generoasă de 1.280 mp, JYSK aduce o gamă diversificată de produse pentru casă și decorațiuni, perfecte pentru orice stil și buget. De la mobilier elegant la accesorii deosebite, JYSK este destinația ideală pentru cei ce își doresc un interior rafinat și confortabil.

Fressnapf – Un paradis pentru prietenii noștri necuvântători

Bucură-te de prima experiență Fressnapf din Târgu Mureș, în Plaza M. Aici vei descoperi un concept inovator, dedicat exclusiv animalelor de companie, oferind nu doar produse esențiale, dar și sfaturi personalizate de la o echipă pasionată. Cu promoții speciale de bun-venit și o atmosferă primitoare, Fressnapf este locul ideal pentru fiecare iubitor de animale.

Plaza M – Destinația completă pentru întreaga familie

Extins și modernizat cu o investiție semnificativă, Plaza M este acum centrul tău de cumpărături de top din Târgu Mureș. Cu peste 90 de magazine ce includ branduri internaționale de prestigiu, cum ar fi Auchan, Leroy Merlin și H&M, Plaza M redefinește standardul experienței de shopping. Accesibil din toate direcțiile, inclusiv de pe autostrada A3, Plaza M nu doar că satisface, ci depășește așteptările clienților în ceea ce privește varietatea, calitatea și confortul.

Descoperă noi standarde în cumpărături la Plaza M din Târgu Mureș, unde fiecare vizită devine o plăcere pentru întreaga familie!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE