Certificare ISO 9001:2015 pentru Salvamont Salvaspeo Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 380 Vizualizări

Certificare ISO 9001:2015 pentru Salvamont Salvaspeo Mureș

Ziua de miercuri, 10 iulie, marchează o etapă semnificativă pentru Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Mureș, aflat în subordinea Consiliului Județean Mureș. Această zi remarcabilă reprezintă un moment de referință în evoluția serviciului prin obținerea certificării ISO 9001:2015.

Acest standard internațional, care atestă excelența în managementul calității, subliniază angajamentul neclintit al SPJ Salvamont Salvaspeo Mureș de a îmbunătăți continuu procedurile interne, asigurând astfel un nivel înalt de performanță și profesionalism în toate activitățile desfășurate. Fie că este vorba despre misiuni de patrulare sau intervenții în zone montane și greu accesibile, serviciul demonstrează o dedicare deosebită în gestionarea situațiilor de urgență.

Obținerea certificării ISO 9001:2015 confirmă că SPJ Salvamont Salvaspeo Mureș este un serviciu profesionist, capabil să intervină rapid și eficient în momente critice. Totodată, aceasta reflectă capacitatea serviciului de a gestiona cu rigurozitate și siguranță maximă fiecare aspect al operațiunilor specifice, conform unor proceduri și standarde internaționale recunoscute în domeniul situațiilor de urgență.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE