Local Talent Fest: Ediția a treia își deschide porțile pentru tinerii talentați Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

Local Talent Fest: Ediția a treia își deschide porțile pentru tinerii talentați

Reprezentanții evenimentului Local Talent Fest invită tinerii târgumureșeni talentați pentru a le recunoaște valoarea la preselecțiile Local Talent Fest, ediția a treia, care vor avea loc între 29 și 31 iulie, în cartierele Tudor, Dâmbu și Unirii, începând cu ora 19.00.

Cui i se adresează acest eveniment?

Copiilor și tinerilor cu diferite talente: cântăreți, dansatori, actori, desenatori etc., cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani.

Pentru a vă înscrie la eveniment, este nevoie să completați formularul de înscriere, care se poate regăsi pe pagina de Facebook a evenimentului, până la data de 15 iulie.

Ce urmează?

Tinerii talentați vor veni să-și demonstreze talentul pe scenă, iar un juriu profesionist va decide cine sunt cei trei câștigători ai fiecărei preselecții, urmând să fie calificați în finala din 7 septembrie, care se va desfășura în Cetatea Medievală Târgu Mureș. Primii trei clasați, atât în preselecții cât și în finală, primesc premii în bani și obiecte, în valoare totală de 1.000 de euro.

Local Talent Fest este ocazia perfectă pentru tinerii talentați din Târgu Mureș să-și etaleze abilitățile și să fie recunoscuți pentru talentul lor. Organizatorii promit un eveniment plin de energie și emoție, unde creativitatea și pasiunea vor fi premiate.

(A.I.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE