Trupa JazzyBIT la Muzeul Județean Mureș Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 362 Vizualizări

Trupa JazzyBIT la Muzeul Județean Mureș

Al doilea concert din cadrul celei de-a patra ediții a proiectului cultural Muzică în Perimetru, organizat de Asociația ASCOOLT, în colaborare cu Organizația Culturală FACEM, promite să fie o experiență unică. Acesta va avea loc la Muzeul Județean Mureș – Secția de Științele Naturii din Târgu Mureș, alături de o trupă de jazz renumită, JazzyBIT. Sâmbăta aceasta, pe data de 13 iulie 2024, ei vor urca pe scenă pentru a vă oferi o seară de neuitat plină de muzică vibrantă, ritmuri captivante și o atmosferă electrizantă.

„Organizarea unui eveniment cultural într-un spațiu neconvențional, unde concertele nu sunt de obicei găzduite, aduce o notă de originalitate și surpriză, fiind o inițiativă de care comunitatea târgumureșeană are cu adevărat nevoie pentru a diversifica și revitaliza viața culturală locală”, au transmis organizatorii.

Proiectul cultural Muzică în Perimetru a luat naștere din dorința de a celebra arta, arhitectura și valorile locale. Acesta își propune să aducă în prim-plan clădirile de patrimoniu din Târgu Mureș prin organizarea unor concerte inedite în interiorul acestor spații istorice, oferind astfel o experiență culturală inedită.

În decursul a 12 ani de pasiune și dedicare, JazzyBIT au captivat scenele a peste 20 de țări și trei continente. Trupa abordează îndrăzneț elemente de jazz, rock, blues, latin și funk, definindu-și stilul sub numele de „loud jazz”.

Până în prezent, au colaborat alături de artiști precum Subcarpați și Horea Crișovan, oferind mereu un spectacol captivant și plin de adrenalină. De la scenele festivalurilor de top, cum sunt Sziget, Exit și Untold, până în cele mai prestigioase cluburi internaționale de jazz precum Blue Note Jazz Club (New York, Beijing, Shanghai) și Porgy & Bess din Vienna, formația își consolidează reputația de a transforma fiecare concert într-un moment memorabil și plin de energie.

Pe lângă concertul susținut de JazzyBIT, evenimentul va include o varietate de activități culturale și muzicale. Printre acestea se numără atât tururi ghidate ale muzeului, cât și zona de chill & vinyl pentru cei care doresc să se relaxeze într-o atmosferă plină de muzică și bună dispoziție înainte de concert.

Accesul la eveniment se face începând cu ora 17:00, în limita locurilor disponibile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE