- redactia
- 0 comentarii
- 571 Vizualizări
Cină multisenzorială la Murok, „Savour & Scent” cu chef parfumierul Bíró Botond Boldizsár
6 noiembrie 2024Pe data de 9 noiembrie (sâmbătă), restaurantul Murok din Miercurea Nirajului va fi gazda unui eveniment culinar deosebit, intitulat „Savour & Scent”. Evenimentul, ce va începe la ora 18:00, îl are ca invitat pe Bíró Botond Boldizsár, un chef parfumier renumit, care îmbină bucătăria rafinată cu arta parfumului pentru a crea o experiență multisenzorială remarcabilă.
Meniul, o sărbătoare a simțurilor
Pentru această ocazie specială, Bíró Botond Boldizsár a pregătit un meniu în cinci feluri, fiecare preparat conceput pentru a stimula toate simțurile. Meniul va debuta cu un aperitiv compus din morcov murat, ghimbir, orez de sushi și sos de soia, urmat de un consommé de gâscă. În continuare, invitații vor savura ravioli umpluți cu brânză de capră și cremă de caramel cu sare afumată, precum și pulpe de rață servite cu piure de morcov aromat cu yuzu, spumă de varză roșie și cartofi pai. Seara se va încheia într-o notă dulce cu desertul tort Lúdláb, acompaniat de boabe tonka și sos de vișine.
Detalii de participare și rezervări
Accesul la acest eveniment unic este limitat, iar rezervările sunt necesare. Costul participării este de 350 RON de persoană, tarif ce include cele cinci feluri de mâncare, vin și apă. Cei interesați sunt invitați să își asigure locul contactând restaurantul Murok la numărul de telefon 0754 888 788.
Evenimentul „Savour & Scent” promite o experiență unică, în care gastronomia devine o adevărată formă de artă, sub îndrumarea talentatului Bíró Botond Boldizsár, transmit organizatorii.
(L.P.)
Sursa foto: Facebook – Murok
Recomandări zi de zi
Administratie
Social
Politic
Business
Sanatate
Invatamant
Sport
Citește și:
Recomandari
|
|
|
Lasă un comentariu