Home / Aquaserv / Fără Apă-03/10/2019-Târgu Mureş

Fără Apă-03/10/2019-Târgu Mureş

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de extindere a sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 03.10.2019, între orele 09:00-17:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureş – str. Libertăţii nr. 34-120 şi 37-117, Primăverii, Pâinii, Câmpului, Rovinari, Siretului, Heggy Lajos, Ţesătorilor, Jiului, Bethlen Gabor, Lebedei, Romulus Guga, Mioriţei, Salcâmilor, Sitarilor, Zidarilor, Milcovului, pţa. Oneşti. 
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş


Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.