Home / Aquaserv / Fără Apă – 06.06.2019 – Sânpetru de Câmpie; Moruţ; Tuşin

Fără Apă – 06.06.2019 – Sânpetru de Câmpie; Moruţ; Tuşin

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de investiţii în vederea extinderii/reabilitării sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 06.06.2019, între orele 08:00-16:00 (estimare), în următoarele zone:
• Sânpetru de Câmpie;
• Moruţ;
• Tuşin.

Aceste investiţii pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări Aducţiune Voiniceni-Sărmaşu- Reabilitarea conductei de aducţiune, staţii de pompare şi rezervoare apă potabila, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.