Home / Aquaserv / Fără Apă-09/07/2021-Reghin, Fărăgău, Breaza, Lunca, Batoș

Fără Apă-09/07/2021-Reghin, Fărăgău, Breaza, Lunca, Batoș

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică a stației de pompare din Reghin, str. Apalinei, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 09.07.2021, începând cu ora 12:00 – până la remedierea situației, în următoarele zone:
•Reghin – str. Apalinei, Plopilor, Molidului, I. Marinovici, Gorunului, Ghețarului, Șoimilor, Căprioarei, Mimozelor, Pavatorilor, Grâului, Mioriței, Castelului, Cimitirului, Margaretelor, Semănătorilor, Ghețarului, Crinului, Mihai Viteazu, Viilor, Pometului, Vișinilor, Vasile. L. Pop, Spicului, Narciselor, Prunului, Ghiocelului, Ciocârliei, Mărului, Dealul Brezii, Dealul Cocoșilor, Beng
• Com. Fărăgău
• Com. Breaza
• Com. Lunca
• Com. Batoș
Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV SA
Sucursala Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.