Home / Aquaserv / Fără Apă – 11.06.2019 – Târgu Mureș

Fără Apă – 11.06.2019 – Târgu Mureș

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de întreţinere a sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în noaptea de 11 spre 12.06.2019, între orele 22:00-02:00 (estimare), în următoarele zone:
• Târgu Mureş – Platoul Corneşti, Posada, Trebely până la nr. 54, Verii între nr. 37-46 spre Platoul Corneşti, Pasajul Pădurii de la nr. 42 în sus, până la Castel, Garofiţei, Corneşti de la nr. 57 în sus şi de la nr. 64 în sus.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.