Home / Aquaserv / Fără Apă-11/12/2020-Târgu Mureș, Voiniceni, Sântana de Mureș, Bărdești, Cristești

Fără Apă-11/12/2020-Târgu Mureș, Voiniceni, Sântana de Mureș, Bărdești, Cristești

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 11.12.2020 între orele 08:00 – 15:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureș – str. Voinicenilor nr.96-290 și 89-capăt, Plopilor, Șoimilor, Benefalău, Nagy Szabo Ferenc, Constantin Hagi Stoian, Serafim Duicu, Violetelor. Grigore Ploieșteanu, Magnoliei, Lalelelor, Garofiței, Arinului, Mărului, Ion Vlasiu, Zeno Vancea, Simion Mândrescu, Gheorghe Doja nr.189-193 și 148-198, Cugir nr.2-18
•Voiniceni – str.Principală nr.1-17
•Sântana de Mureș
•Bărdești 
•Cristești – str. Florilor
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.