Home / Aquaserv / Fără Apă-13,14,15,16/08/2020-Sânpetru de Câmpie, Sărmașu, Silivașu de Câmpie, Șincai, Urmeniș

Fără Apă-13,14,15,16/08/2020-Sânpetru de Câmpie, Sărmașu, Silivașu de Câmpie, Șincai, Urmeniș

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, în data de 05.08.2020 în urma unei avarii apărute în dreptul localității Voiniceni Sat pe conducta de transport apă potabilă ce deservește întreaga arie de operare din zona rurală a Companiei Aquaserv S.A. au rezultat deficiențe în furnizarea apei potabile în parametrii normali către toți consumatorii. Astfel datorită complexității lucrărilor de remediere se sistează furnizarea apei potabile din data de 13.08.2020 ora 07:00  până în data de 16.08.2020 (estimare), în următoarele zone: 
•Unitate administrativ teritorială Sânpetru de Câmpie
•Unitate administrativ teritorială Sărmașu
•Unitate administrativ teritorială Silivașu de Câmpie
•Unitate administrativ teritorială Șincai
•Unitate administrativ teritorială Urmeniș
Atragem atenţia consumatorilor că reluarea alimentări cu apă potabilă se va face treptat, astfel este posibil ca din momentul repunerii în funcțiune a sistemului de transport apă potabilă, o parte din consumatori să aiba acces la apa potabilă înaintea termenului limită 16.08.2020 comunicat mai sus. 
De asemenea vă atenționăm că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere. 
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.