Home / Aquaserv / Fără Apă-15/02/2019-Reghin

Fără Apă-15/02/2019-Reghin

COMUNICAT ÎNTRERUPERE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ  LA UZINA DE APĂ REGHIN
Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza întreruperilor repetate a alimentării Uzinei de Apă Reghin cu energie electrică, apărute în data de 15.02.2019, ora 13:45, uzina a fost pusă în imposibilitatea de a mai pompa apă potabilă, iar ca urmare presiunea din rețeaua de distribuție a scăzut de la 4,5 bar la 2,5 bar.
Prin reducerea presiunii în rețeaua de distribuție se antrenează depunerile de pe conducte. Acest neajuns se elimină prin spălarea conductelor de distribuție apă potabilă.
Atragem atenţia consumatorilor că pâna la repunerea în funcţiune a reţelei în condiţii normale, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin


De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Accident între un autoturism și o motocicletă

Distribuie Direcția Poliția Locală Târgu Mureș a fost sesizată miercuri, 22 martie, în jurul orei …

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.