Home / Aquaserv / Fără Apă-17/12/2020-Reghin

Fără Apă-17/12/2020-Reghin

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza unor lucrări programate pe reţeaua de distribuţie, respectiv, racordare conductă distribuție apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de  17.12.2020, între orele 08:00 – 18:00 (estimare), în următoarele zone:
• Reghin – Str: Piața Mică, Băii, Subcetate, Mureșului, Albinelor, Gh.Șincai, Simion Bărnuțiu, Koos Ferenc, Strâmba, Caraiman, 1 Decembrie 1918, Pandurilor ( înntre numerele 10-24), B-dul Unirii.
Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV
Sucursala Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.